lør. 31. okt. | Swingergården

Begivenheden er annulleret pga nye covid-19 restriktioner siden fredag 23-10-2020 Pengene er refunderet til deltagerne.

Workshop kun for par. Vi henvender os til dig/jer som er nysgerrige på hvad tantra kan indeholde, altså hovedsageligt til jer som er på begynderniveau. Om i er faste partner, ægtefæller, eller to singler som sammen kunne tænke sig at deltage, så har i mulighed for at deltage til denne workshop.
Eventet er udsolgt
Begivenheden er annulleret pga nye covid-19 restriktioner siden fredag 23-10-2020 Pengene er refunderet til deltagerne.

Tid & sted

31. okt. 2020 10.00 – 16.00
Swingergården, Kindertofte Skolevej 2, 4200 Slagelse, Danmark

Om eventet

Denne workshop afholdes  lørdag d. 31/10-2020  inden Swingergården åbner, og er kun for par!

Vi henvender os til dig/jer som er nysgerrige på hvad tantra kan indeholde, altså hovedsageligt til jer som er på begynderniveau. Vi laver øvelser, hvor i vil blive guidet af os, vi viser øvelserne hvorefter i udfører dem, vi kommer rundt til hver enkelt par og guider jer, samt svarer på spørgsmål.

I starten af workshoppen har vi tøj på, vi skaber tryghed og nærvær så du kan føle dig godt tilpas. Vi holder pause undervejs og forsyner os med lidt frugt og snacks, samt vand som kan købes i baren.

Du skal forvente at, vi alle afklædes under 2. halvdel af workshoppen, her vil du lære massage teknikker, langsomme berøringer under kontrollerede forhold som vi instruerer i. Der skal ikke dyrkes nogen form for sex, eller sexuel omgang.

Føler du på noget tidspunkt din egen grænse rykkes eller der skubbes til den eller føler ubehag, så skal du trække dig, vi instuerer i hvordan du markerer dette ved workshoppens start.

Vi har to gæsteundervisere med denne dag, to der har færdes meget i CHAI og brugt tantra til personlig udvikling. , hvoraf den ene også har taget en tantra massage uddannelse hos CHAI i Kbh.

Vi starter kl 10:00 ankom i god tid, du vil få udleveret en nøgle til et skab, hvor du kan låse dine ting inde.

Medbring:

Lagen og håndklæde

Olie, eller du får mulighed for at købe olie til speciel pris  50kr  den dag.

Husk en madpakke, drikkevarer kan købes i baren under pausen.

Vi glæder os rigtig meget til denne workshop og glæder os til at se alle jer.

NB.

Vi laver denne workshop ud fra de restriktioner som er udstukket fra myndighederne. Derfor er det vigtigt i som par kender hinanden godt og til dagligt tilbringer tid sammen, At man ikke deltager hvis man har tegn på Covid-19 symptomer. 

Billetter
Pris
Antal
Total
 • Udsolgt
  Workshop for par
  400 kr
  +10 kr Servicegebyr
  400 kr
  +10 kr Servicegebyr
  0
  0 kr
Denne begivenhed er udsolgt

Del denne begivenhed