holde i hånden

OM OS

Vi hedder Meike og Michael, privat er vi kærester, og professionelt danner vi par som massører i vores klinik som hedder Klinik-M-Care og Tantrakursus.com. I klinikken tilbyder vi tantrisk energimassage, fysiurgisk massage, cupping og mange andre kropsbehandlinger.

Både sammen og hver især, har vi tilbragt meget tid i det tantriske univers, kurser og workshops gav os blod på tanden til at tage uddannelse som tantramassører. Selvudvikling, nysgerrigheden på tantra og taoismen, at kunne kanalisere den seksuelle energi rundt i kroppen og de mange andre ting vi havde fået smagsprøver på.

 

Vi valgte derfor at tage hver vores uddannelse, i håb om, at vi kunne tilføje hinanden ny viden og læring. Det har ført til, at vi i dag står med vores helt egen og unikke tantriske energimassage.  

Meike er uddannet ved Trine Tao og 1 modul ud af 2 via Niels Dencker. Sammenlagt har det givet 2, 5 års uddannelse, selvudvikling og masser af energi.

Kombineret med uddannelse som muskelterapeut, læge eksamineret massør, har det givet en stor indsigt i kroppens anatomi og dens funktion. Når du får en tantrisk energi massage af Meike, kan den ikke sammenlignes med andre tantra massager, Meike har udviklet en sensuel, glidende, trykpunkts baseret, tantrisk energimassage som foregår på briks, tantrisk energimassage tilbyder hun både til mænd og kvinder.

Michael er ligeledes uddannet Muskelterapeut  og Tantra touch behandler ved Trine Tao  og er under uddannelse hos Niels Dencker. 

Michael har helt særlige egenskaber, en indleven i den krop han masserer, intuitionen kommer ofte til ham og derfor er hans massager aldrig ens. Han formår at sætte sin kundalini energi igang i håb om at kunne overføre den til modtageren, dette lykkes kun såfremt der er den rette energi mellem ham og modtageren, derfor er Michael også meget omhyggelig under sin forsamtale, da han ikke masserer hvem som helst, men netop lytter og mærker efter om kemien er god. Michael masserer kvinder, massagen foregår på madras på gulvet.

 

Ikke nok med det, så vil vi også gerne lære fra os, og derfor vil du kunne finde begivenheder samt kurser her på hjemmesiden, vi uddanner også tantra massører.

Vi vil gerne nå ud til dig som er nysgerrig, som har en interesse for tantra, vi tænker både interesse for massage og deltage på vores kurser. Dig som er uvidende, men dog har hørt en masse om tantra, for der findes mange indgangsvinkler til tantra. 

Vi anbefaler du læser retningslinierne inden du booker en massage, som du finder i menuen øverst på siden.

Behandlingerne foregår pt. i Haslev. Adressen oplyses når din booking er godkendt.

Velkommen her hos os.