En weekend på diller massage kursus.

Lingam massage!


Dette afsnit skal læses med en blanding af nyttig viden, alvor og et strejf af humor og, som læsestof til den nysgerrige, som ikke lige har helt styr på det der tantra noget.

Lingam massage! Er det ikke bare en pæn måde at sige - spille pik!

Det var hvad jeg troede, altså indenfor det her tantra. For, det er vel det man gør - det gik jeg, og min forudindtagethed nu en gang ud fra. Det gjorde jeg indtil min kæreste og jeg havde deltaget på et kursus hvor man skulle massere hinandens - thihi.

Det var godt nok en anelse grænseoverskridende, at deltage nøgen på et kursus hvor man skal massere mandens diller og han min dåse. Det var de tanker der for rundt i hovedet på mig, endnu værre var det da det gik op for mig der var andre der skulle deltage på det her kursus. Damn it, nu det jo ikke fordi man ligner Helena Christensen, min fede krop (læs blegfede krop) vinterpels på trekanten, og på benene - godt så. Kæresten prøvede at berolige mig, men jo tættere vi kom på selve datoen for det her kursus, jo mere presset blev jeg.

Nå men kroppen forblev som den var, trekanten blev trimmet og stængerne fik en tur med skraberen. Nå ja kærestens diller blev også trimmet, det var jo den, det skulle dreje sig om, den første dag på kurset. Mænd er nu nemme, alt det andet hår de har, gør dem kun til rigtige mænd - eller noget.

Vi lander så på det her kursus, bliver vist indenfor i et form for mødelokale, og lidt efter lidt stimler de andre kursister til. Jeg vil nu ikke lige uddybe det for meget, men, jo, ja, altså der var da et par stykker af de der mænd hvor jeg tænkte - nej, den lader vi bare ligge der ik’, det er så uhøfligt at tale grimt


om andre når man selv bor i et glashus - eller, nej kan ikke lige huske hvordan ordsproget lyder.

Nå men nu til sagen. Jeg får heldigvis lov til at hive i min kærestes diller, man måtte gerne selv vælge hvem man ville danne par med. Jep, til dig der nu undres over man selv kunne vælge - der var også singler imellem, eller sagt på denne her måde - vi var det eneste par blandt singlerne… griner. Til alt held var jeg ikke den eneste kvinde der ikke lignede Helena Christensen - jow jow, De andre lignede sq også mig, og var helt almindelige mennesker med deller og 80’er dåse/diller. Såeh, der røg den fordom heldigvis.

Nå men - nu til sagen. Vi er i alt 4 par, mændene skal lægge sig ned på madrassen på gulvet, Der skal vises en demonstration af denne hersens diller massage, vi andre skal så gøre det efter, det der blev vist. Altså selv en voksen kvinde som mig, som deltog i sådan noget her for første gang, havde det lidt svært med seriøsiteten - altså indeni, jeg kan godt beherske mig.

Da demonstrationen var færdig, så var det bare at huske de her greb om kalorius. Kursusafholder, sad i midten af denne her cirkel med 4 par, og så på os kvinder hive i mændenes dolk - sådan føltes det lige i starten, men, så trykkede han lige på play knappen på musikanlægget, ud af højtalerne strømmede det fedeste musik, som smøg sig ind i øregangene, og helt ind i min sjæl (ved stadig ikke hvad det var for en playliste) Og så skete der noget magisk, der kom en total ro over lokalet, atmosfæren føltes som lethed.

Manden min, lå på maven til at starte med, jeg skule lave nogle blide strøg på hele hans bagside af kroppen, vi blev hele tiden guidet af kursusafholderen. I 30 minutter masserede og strøg jeg bagsiden på kæresten, også ballerne, og lige der i revnen - kan man få stiv pik af det? JA. For da han vendte sig om, så havde anakondaen rejst sig, wauv.

Nu skulle jeg masere kalorius, lange blide strøg, fast greb, trykke på millionpunktet, nulre nødder, blide strøg på pikhovedet, samtidig blev vi hele tiden guidet af denne her stemme fra kursusafholderen. Pludselig, mærkede jeg hvordan jeg blev ét med min kæreste, jeg var i en form for trance, jeg sad faktisk og masserede dilleren med lukkede øjne, jeg kunne virkelig mærke min kæreste, jeg kunne mærke blodårerne på hans diller, jeg kunne mærke det vi kalder livsenergi i hans pik. Han lå og vred sig, og forsøgte at kanalisere energien rundt, tro mig, jeg anede ikke hvad det var der skete, men det hele føltes så dybt og inderligt og tæt og, ja det var for vildt.

Han fik ikke udløsning, og dette er pointen i en tantra massage - ikke at give manden udløsning. Energien forsvinder ud af kroppen med en udløsning, bevarer han energien i kroppen, så fyldes han kun endnu mere med energi, livsglæde og masser af testosteron.

Piger, jeg siger jer bare, et sådan et kursus er guld værd.

Der ligger en video man kan leje her på hjemmesiden, hvor du får en diller massage at se.

Vores modeller er ikke altid tilgængelige - hø hø, men på sigt kommer der flere videoer som illustrerer forskellige måder at massere lingam og yoni.

Vi laver også lingam og yoni kurser, som du kan holde dig opdateret omkring, på hjemmesiden her.

Rigtig god fornøjelse.

Ps.

Beskrivelse af yoni er på vej.

113 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle