God Påske"Vi startede fra bunden, nu er der kun en vej

Det' på tide at heldet det endelig rammer mig

For lykken den vender til den der venter og kæmper."

Citat fra Ude Af Kontrol's - Har det godt

Og det passer vel meget godt til vores nuværende situation.


"Det hele lyser op og jeg er træt af det mørke

Positive ting, jeg er klar på at gøre det"

"Så husk på alle dem der gør dig tryg og gi'r dig kærlighed

Set med mine øjne ved jeg godt at det vil gå

Jeg bygger det stærkere så fundamentet det ka' stå Jeg spreder god karma til alle dem der ku' nå

Vi sidder mange med håbet om, snart at komme igang igen. Et realistisk bud fra vores side er 6/4-2021, det føles næsten som at vente på juleaften.


Vi har ikke valgt at lave online forløb, men i stedet, har vi arbejdet på pensum til vores uddannelse som T.E massør (tantrisk energi massør)

Uddannelsen vil ligge på en fast ugedag, samt enkelte weekender. Du vil blandt andet blive undervist i fysiologi og anatomi, meridianbaner, psykologi og sexologi, klinikdrift og meget, meget mere. Fra første dag masserer eleverne på hinanden, derfor skal man være indstillet på at modtage massage nøgen. En undervisningsaften foregår med ca 2 timer teoretisk undervisning samt, gennemgang af de lektier man havde for til dagen. Derefter ca 2 timers praktisk massage.


Mål for uddannelsen:

- På begynder niveau: tilegne sig fundamentale kundskabs og færdighedsområder. Udvikle ansvarlighed, grundlægge selvstændighed i massage.

- På rutineret niveau: Kan planlægge, vise fleksibilitet og har omstillingsevne. At du kan


udføre massagen, omsætte teori til praksis med en vis sikkerhed.

- På avanceret niveau: Kan planlægge, tilrettelægge og gennemføre en fuldstændig massage, lægger vægt på kvaliteten, kreativiteten og intuitionen. Dermed udføre massagen sikkert og selvstændigt, anvender teori i praksis og redegøre for.Delmål:

Uddannelsen er sat op med delmål til hvert enkelt mål så som -På begynder niveau - På rutineret niveau - På avanceret niveau for uddannelsen.

Disse delmål udleveres og gennemgås 1. undervisningsdag.
Lingam massage:

Som kvinde eller, hvis du er mand og også vil massere mænd, lærer du kunsten i at kunne massere lingam.


Arbejde med de trykpunker der findes på lingam, og hvad de forskellige områder på lingam repræsenterer.Organerne afspejler sig nemlig også på lingam. Ligeledes kunsten ikke at give en udløsning, men en helkrop orgasme ved at lede den seksuelle energi ud i kroppen.

.
Yoni massage:

som mand eller kvinde, hvis du som kvinde ønsker at give en kvinde yoni massage.

I lærer på samme måde at, give en massage af kvindens køn udvendigt og indvendigt. I lærer om de hygiejniske principper, for at undgå at, påføre kvinden urinvejsinfektion.

I lærer om de forskellige trykpunkter i yoni, samt dearmering i yoni.

T.E massage:

Massage af kroppen.

Her lærer vi jer hvordan i bygger den seksuelle energi op i modtagerens krop.

Det handler ikke kun om modtageren mærker energierne, det handler i den grad også om hvordan du mærker dine egne energier, opbyggelsen heraf og leder den over i modtageren.

Din indleven under massagen og de massagegreb du udfører pr intuition, skal du kunne reflektere over, nedskrive i en logbog, som du så drøfter under et supervisionsforløb.

Du lærer også kunsten i at massere forskellige kroppe fra gang til gang, dette af hensyn til den læringsproces der ligger i, at kunne massere de forskellige klienter/modtagere du på sigt skal arbejde med som professionel. Derfor roterer i som elever fra gang til gang, for netop at kunne opfylde dette mål.


Frem til vi launcher vores uddannelse har du mulighed for at kontakte os HER eller tilmelde dig vores nyhedsmail i bunden af siden.


Vi glæder os til at høre fra interesserede.

Forårs hilsner fra

Michael & Meike47 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle