Når du møder en af os massører, Meike eller Michael, ønsker vi at skabe et trygt rum, tillid, nærvær og tryghed er de værdier vi arbejder med. Vores egen energi og udstråling siges det, også favner og udstråler vores værdier.

 

Vi møder dig som den du er, eller dem i er, hvis i ankommer som par, og i vil møde os som dem vi er, jordnære og hvilende i os selv.

 

Vi er ydmyge når vi masserer, taknemlige for dig, at du vil lægge din krop og din tillid i vores hænder. Dette er med til, at vores egen energi intuitivt kan flyde sammen med din energi. Vores massage er baseret på intuition og massagegreb/tryk, vi lytter hele tiden til dit åndedræt, vi holder øje med dine bevægelser, for hele tiden at kunne kontrollere, du oplever din egen krops livsenergi.

 

Tantra massage er blid, sanselig og sensuel, massøren berør alle hjørner, kanter, rundinger og folder på din krop, og massøren rør og masserer dit køn, dog skiller vi os ud ved at, bruge hårdere tryk og akupressur. (læs mere om massage af kønnet længere nede)

Massøren strækker dig og masserer sikkert også på ømme punkter, dog ikke som en fysiurgisk massør ville gøre det, du kan altid bede massøren om at stoppe, hvis du har ondt et sted.

Vi er tætte på dig, dele af massørens krop vil berøre din krop og som på ingen måde skal henføres til noget seksuelt. Visse af vores massagegreb udføres i lange strøg, som bevirker at vores bryst, mave og ben vil komme i berøring med din ryg når du ligger på maven. Her vil jeg understrege at vi som massører har tøj på, som kvinde iført en top og underbukser, som mand underbukser. Som modtager er det en fordel at være nøgen, du må gerne beholde undertøjet på, dog er det hensigtsmæssigt at du tager undertøj på som tåler berøring med olie.

 

Selve massagen har det formål at du som modtager, skal mærke dig selv, kan du give slip på dine tanker i hovedet, sætte hjernen på standby, hoppe ind i kroppen og mærke berøringen, så er du godt på vej til at mærke det der sker med et åbent hjerte. Du skal vide at massagen drejer sig om dig, massøren giver dig en oplevelse, en meget nærværende og intim oplevelse som i sidste ende skal få dig til at fyldes med glæde og energi.

Derfor, det er ikke nogen seksuel akt som skal foregå, fordi, idet du får en udløsning, så smider du din energi væk og bliver flad, eller træt, dette gælder for begge køn. Din energi skal blive i kroppen, lade dig mærke glæde, mærke kærlighed og mærke hvor lyst alting pludseligt er. Som massører er vi dem som hjælper din krop med at sætte gang i den produktion af lykke hormoner, og som du efterfølgende får glæden af.

 

 

VI SPØRGER OM LOV

 

Massagen af dit køn:

Under forsamtalen forventningsafstemmer vi massagens forløb, det er hele tiden i din magt og dit ansvar at sige ”NEJ TAK” og dette respekteres uden yderligere spørgsmål hertil. Vi respekterer dine grænser under hele forløbet.

 

 

Når massøren når til, at skulle massere dit køn, og dette på forhånd er afklaret under forsamtalen, spørger massøren dog igen om lov til, at forsætte massagen af dit køn, det er din grænse og det du føler der er rigtigt i den situation og som du tager beslutningen ud fra, er du i tvivl, så sig ”nej tak”.

Har du på forhånd sagt nej tak, kan dette ikke laves om. Vi masserer som det er aftalt under forsamtalen, du kan ikke ændre din beslutning undervejs, dette har vi besluttet for at beskytte dig i dit valg, men vælger du til, kan du altid vælge fra undervejs. Og du har altid mulighed for at bestille en ny tid.

 

Lingam massage og yoni massage

 

Derfor masseres dit køn!

 

Massage af kønnet hører med i vores tantra massage, men som skrevet tideligere, kan du vælge dette fra.

 

Lingam:

 • Strækkes i forskellige retninger

 • Masseres med forskellige greb

 • Drejes og roteres

 • Tryk på trykpunkter

 • Testikler masseres blidt, samt huden omkring

 

Yoni:

 • Masseres på kønslæber ydre og indre

 • Klitoris masseres

 • Skedevæg indvendig masseres, spændinger løsnes

 

For begge gælder ligeledes at mellemkød samt anus åbning masseres med strøg og cirkulære strøg.

 

Hvorfor så det?

Som beskrevet er en tantra massage, massage af hele kroppen, massagen har til formål at, vække din indre livsenergi, den energi er nu en gang også bosiddende i dit køn, den vækkes langsomt under massagen af din krop, og i det vi påbegynder massagen af dit køn, vil vi hjælpe din livsenergi rundt i hele kroppen. Massagen af dit køn har samtidig den effekt at, du bliver mere følsom, yoni bliver mere følsom indvendig, og ved hjælp af bækkenbundsøvelser, kan du træne din yoni til, at cirkulere denne livsenergi rundt i kroppen, på den måde lærer du faktisk at blive multi orgastisk.

Det samme gør sig faktisk gældende for lingam massagen. Du kan opleve at dit lem er fuldstændig stift under massagen, men faktisk også det stik modsatte og stadig få det fulde udbytte.

 

Hvorfor masseres anus åbning?

Vi har rigtig mange nerveender lige der, i starten kan det føles underligt, men det vil gå op for dig hvor meget du slapper af, når dine baller massers, samt anus åbning.

På intet tidspunkt vil der forekomme penetrering. Dette sker kun hvis manden ønsker en prostata massage, og det hører under en anden massage behandling her på siden.

 

 

 

Inden du bestiller tid til en tantra massage

 

 • Du skal være sund og rask

 • Ikke være påvirket af euforiserende stoffer eller alkohol

 • Ikke indtage psykofarmaka -lykkepiller etc.

 • Ej heller være stresset eller påvirket psykisk

 

Som skrevet ovenover, påvirker massagen dig hormonelt, nogle af de hormoner og den mængde de udskilles i, kan have kontraindikationer, altså have direkte indvirkning på den medicin du indtager, rådfør dig med din læge.

 

At være påvirket/beruset under en tantra massage tjener til intet formål og vi ønsker slet ikke at massere dig, du bortvises omgående hvis du møder op påvirket eller beruset.

 

Stress er også hormon relateret, der sker en overproduktion af hormoner mens man er stresset, ligeledes har man som stresset person utrolig svært ved at være nærværende, eller for den sags skyld komme ud af hovedet og ind i kroppen. Derfor er det heller ikke tilrådeligt i den situation at modtage en tantra massage.

 

Vores grænser som massører hos Tantrakursus.com

 

Vi forventer at vores individuelle grænser respekteres. En massage stopper omgående, såfremt modtageren viser tegn på eller direkte ytrer, at ville have seksuel omgang. Modtageren kan på intet tidspunkt bede massøren ændre sin massage til seksuel omgang eller bede massøren om at massere sit køn til orgasme/udløsning. Modtageren bortvises derfor øjeblikkeligt og opkræves det fulde beløb for massagen.