Billede af Mat Reding

TANTRISK ENERGI BEHANDLING

Pris 1595 kr

Behandlingen varer 2-2,5 timer inklusiv forsamtale.

 

TANTRISK ENERGI MASSAGE

Hvad er Tantrisk Energi Massage?

En sanselig massage som er livsbekræftende, du vil kunne “mærke dig selv” hver og en berøring på din krop. Du vil også kunne opleve en trance lignende tilstand, som om du sover, men din hjerne og krop registrerer alle berøringer.

 

Hvem kan modtage tantramassage? Det kan alle, mænd, kvinder og par. Måske er du udfordret eller gået i stå på det sexuelle plan. Måske har du svært ved at mærke din krop (dig selv). Måske har du lyst til kropslig selvudvikling. Måske har du været single længe, din krop har #hudsult. Ægteskabet/ parforholdet der drejer rundt i hamsterhjulet -nu er det ikke længere kun om tirsdagen -men “gør det selv Keld”

I kan få redskaber af os på en af vores weekendkurser, krydderier til at genoplive jeres sexliv, med lidt humor og en smule overdrivelse, kan vi vise jer hvor lidt der skal til, for at genfinde nærvær og harmoni.

Citat fra en klient:

Hvorfor valgte du overhovedet at prøve tantra? “ Fordi det intime liv i mit ægteskab var udfordret, og jeg trængte til en sanselig oplevelse, som var helt separat fra mit liv i øvrigt. I forvejen var jeg fascineret af tantra og tankegangen bag.”

Tantramassagen er meditation for både giver og modtager. Behandlingen går ud på at skabe bevidsthed gennem berøring. Dine tanker og følelser du oplever under tantramassagen er som de er. Du behøver ikke forsøge at kontrollere dem men blot iagttage tanken eller følelsen, og sans, at du sanser berøringen.

Citat fra en klient:

Hvad var det bedste? “ Oplevelsen af, hvor vild en energi seksualiteten er, når man evner at gå 100 procent ind i sanseligheden.”

 

Tantramassagen er en døråbner til at mærke dig selv, dine sanser, din lyst og din naturlighed. I massagen mærker du altså ikke “behandleren”, men du mærker dig selv gennem dine sanser. Hvis du har erfaring med meditation, er dette redskab en fordel for dig. Derfor vil selvudvikling gennem tantramassagen ikke kun ændre og udfordre din traditionelle forståelse af seksualitet og fysisk kontakt, men det vil udvikle og gøre dig mere bevidst om din egen livsenergi og sexualitet.

SÅDAN FOREGÅR EN TANTRAMASSAGE

Forberedelse:

• Du ankommer frisk fra badet

• Evt nedskrevne spørgsmål til forsamtale

• Du har et åbent sind og nysgerrig på det der skal ske

 

Tantramassagen begynder med en samtale. Vi afstemmer forventninger til massagen, her oplyses endnu en gang om, der ikke foregår nogen seksuel akt på trods af der også masseres på de intime zoner.

Vi lægger stor vægt på omsorg og tryghed for dig under behandlingen, har du på forhånd fravalgt vi ikke må røre visse steder på din krop, respekteres dette 100% - skulle du mod forventning ændre din beslutning, fastholder behandleren det som er aftalt under forudgående forsamtale.

 

Derefter laver vi nogle vejrtrækningsøvelser og bækkenbundsøvelser med dig. Redskaber du også kan bruge i fremtiden, fordi disse øvelser er med til, at kunne flytte energien rundt i din krop. Dernæst afklæder du dig, også smykker og ur.

Massagen påbegyndes når du har lagt dig på madrassen på gulvet. Under tantramassagen bruger behandleren sine hænder, arme, forsiden af kroppen, samt fødder og ben.

Yoni/Lingam

Tantramassagen undlader ingen dele på din krop, dvs. at alt fra hals og nedefter bliver masseret også de intime zoner. Det er også her du mærker din sexuelle energi flyde. Du kan altid sige ‘nej’, hvis der er et sted det ikke er rart at blive berørt.

Citat fra en klient:

Hvad var det bedste? “– Undervejs i massagen følte jeg, mit hjerte stod åbent, at der flød energi fra massøren, og jeg modtog den rent. Det var meget smukt og spirituelt for mig. Jeg følte mig helt afslappet og samtidig fuld af energi efter massagen. Det var en vild og skøn følelse, som holdt i flere dage.” Fik du orgasme? “– Nej.”

Massagen afsluttes ved at et tæppe bliver lagt over dig og du kan ligge og hvile ud. Efter massagen går massøren ud, og kommer ind til dig med et glas vand. Du klæder dig på, og der er nu mulighed for at reflektere over massagen sammen med behandleren.

 

KONTAKT TANTRAKURSUS.COM

Ønsker du at bestille tid til en behandling, eller har du spørgsmål til os, kan du skrive til os via formularen her.

Det er ikke muligt at booke tid online til en behandling, vi tager altid en forsamtale med dig pr telefon, og finder sammen ud af hvornår det kan passe dig.

arrow&v

Tak for din indsendelse!